Banchete şcolare – Restaurant Galati

Zolotko Ballroom, restaurant in Galati, vă pune la dispoziţie  locaţia perfectă pentru a sarbatori încheierea studiilor şi organizează banchete şcolare pentru grupuri mai mari de 50 de persoane! Pentru grupurile mai mici vă putem pune la dispoziţie sala restaurantului din Galati, Iulizeni, situat în incinta complexului cu acelaşi nume.

  Detalii

Evenimente corporate-Restaurant Galaţi

Zolotko Ballroom vă poate pune la dispoziţie locaţia ideală pentru următoarele evenimente corporate: Simpozioane Seminarii Congrese Conferinţe de presă Întâlniri de afaceri Activităţi de team building Training Prezentări şi lansări de produse Petreceri corporate: cocktailuri, petreceri tematice, aniversări de companie, recepţii, dineuri, baluri.

  Detalii

Aniversări şi onomastici

  Ieşi din tipare şi oferă-ţi ţie sau celor dragi o aniversare memorabilă într-un restaurant select din Galaţi , ce se defineşte prin eleganţă şi rafinament. La Zolotko Ballroom petrecerile vor fi de neuitat!

  Detalii

Revelion şi mini revelioane

  Sărbătoreşte trecerea dintre ani impreună cu familia şi prietenii la restaurantul  Zolotko Ballroom din Galaţi. Pentru ca petrecerea de Revelion să fie de neuitat, ţi-am pregătit un răsfăţ complet:  bucătărie rafinată, muzică live, spectacol de artificii şi multe alte surprize…totul pentru ca noul an sa te gasească cu un zâmbet pe faţă.

  Detalii

Nunti

Nunta este un eveniment care nu se uită niciodată,  care vă reprezintă şi vorbeşte despre voi.  Departe de zgomotul orasului Galaţi, restaurantul de evenimente ZOLOTKO BALLROOM imbina eleganta specifica nuntilor cu intimitatea unui loc retras, fara restrictii fonice. La ZOLOTKO BALLROOM va ajutam sa gasiti un mod de proiectare pentru a crea o nunta care Continuare…

  Detalii

Botezuri

Organizarea cu succes a unui botez cere planificare cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa il organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage atentia care trebuie acordata din plin noului nascut. De aceea restaurantul  Zolotko Ballroom isi foloseste intreaga experienta pentru ca dumneavoastra si Continuare…

  Detalii