Botezuri

Fotografie Botez Anastasia _  Sergiu Cioban  (28)Organizarea cu succes a unui botez cere planificare cu atentie si multa munca. Poate considerati ca veti economisi bani daca incercati sa il organizati in regie proprie, dar timpul alocat acestei activitati v-ar distrage atentia care trebuie acordata din plin noului nascut.

De aceea restaurantul  Zolotko Ballroom isi foloseste intreaga experienta pentru ca dumneavoastra si invitatii sa va simtiti confortabil, sa aveti sentimentul lucrului bine facut si satisfactia stapanirii tuturor detaliilor legate de aranjamentele florale, aranjamentele cu baloane, huse scune, esarfe scaune si tot ceea ce tine de organizarea unui botez si amenajarea locatiei din Galaţi.

Botezul, ca practica este cea mai veche taina Bisericeasca si fara indoiala foarte importanta. Pentru ca parintii, nasii cat si invitatii lor sa se bucure si mai mult de frumusetea acestui deosebit eveniment, ne puteti contacta pentru planificarea si organizarea cu deosebita atentie a acestuia.