Make up and hair style

Coafor si cosmetica: MIKADO Contact: Cristina Ionascu Tel:0751402329 Facebook: Mikado coafor si cosmetica   Make up: Nicoleta Dragut Machiaje profesional pentru orice eveniment Contact la: 0752825071 e-mail:Nicoleta_dragut@yahoo.com Facebook : Nicoleta Dragut Make-up

  Detalii

Foto-Video

Fotograf: Tutu Ionatan Contact: Tel- 0743 215 635 Website:www.tutuionatan.ro E-mail: ionatantutu@yahoo.com  

  Detalii

Amenajari

Din dorinta de „altceva”, de glamour s-a nascut „Desire” franciza paperflowersbySimona! Buchetul tau va fi exact asa cum l-ai visat! Doreste mai mult!

  Detalii

Muzica

Cantam o gama larga si variata de genuri muzicale, avand in acelasi timp destula experienta pentru a ne orienta in functie de public.
Asiguram muzica live de calitate pentru momente importante din viata dumneavoastra precum nunti, zile de nastere, botezuri si altele.

  Detalii

Dans

Grupul Folcloric Ciobanasul, chiar daca a fost infiintat in anul 2001 are o bogata activitate artistica ce si-a dezvoltat-o prin momentele coregrafice pe care le-a sustinut in judetul Galati, precum si in judetele limitrofe Braila si Tulcea. Prieten drag pentru buna dispozitie Grupul Folcloric Ciobanasul a fost si este alaturi de voi in momentele de Continuare…

  Detalii